Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další
pls potreboval bych videoclip. Fergie- |London bridge. Thx a kdyztak to dejte na net mam blok. mail
Neznáte nahodou někdo mobil na Petra Mika?Potřeboval bych ho sehnet na jedno vystoupení v Č.Budějovicích.Bohužel jsem to číslo ztratil.Předem děkuji.Petr Braun
PS:to číslo mi prosím pošlete na e-mail,děkuji
pls kdyz nekedo budete mit text na pisnicku Romano hiphop od Gipsy.cz tag napisejte sem bo na my icq...diiiiiiiiiiiiik
I ´ve got the snowboard under my feet
I can fly so high, I can fall so deep
But who do I see comin' up the track
A little green man with the snowboard on his back
He said: And now I'm flying like an angel to the sun
My feet are burning and I grab i
scháním písničku do Phunk Junkeez --Magnetic Mic Control a kdyžtak náký obrázky a informace o tutý skupine
Drahý Petře, dostala jsem tvé CD jako vánoční dárek. Je to ten nej dárek, jaký jsem dostala. Tvůj hlas je SUPER. DĚKUJU!!!
Neznáte nahodou někdo mobil na Petra?Potřeboval bych ho sehnet na jedno vystoupení v Č.Budějovicích.Bohužel jsem to číslo ztratil.Předem děkuji.Petr Braun
prosím kdo mi sdělí jak se jmenuje Michal David vlastním jménem? Díky potřebuji odpovědět na otázku a nemohu nikde najít. dík Irena
Občas se tu ozývají hlasy, že některé mp3 nefungujou. Pokud takové na webu najdete nahlašte mi to v této diskuzi.
ahojjiiik lidi,pls poslete mi mp3 4 non blondes-what´s up..dikas mooooooooooc wsem dokonaaaalym co mi tho poslou odmnenim je necim...zatim hojec:)a predem diiks.
ahoj, prosím pošlete mi někdo píseň Chválím tě země má na příslušný mail , moc děkuji