Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 910 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další
moc prosim, shanim od skupiny 0609- Šálek tvrdý pravdy a Vážně...
predem diky: sportackaverunka@seznam.cz
Nemohl by sem někdo dat slova k písni ŽÍT od K.Gotta,popř.kde by se dala tato stáhnout?PŘEDEM MOC DĚKUJU.
vzdit vite ze tu pisnicku nenapsal petr kolar ale karel svoboda tak byste tu mohli psat taky o nem.pisen jeste ze te lasko mam naspival karel svoboda pro svou manzelku
..prosím nemá někdo mp3 Dva skřítci jdou lesem..je to z filmu Cesta z města..plosím plosím moc..! Kdyžtak jí zasílejte na email Radarka007@seznam.cz
Všechno je tu zadarmo. Mp3 jsou aktualizovány tak rychle jak se objevují na oficiálních stránkách interpretů:o)
barbie rap je super. hlavně ta písničky kluci. jóo kluci, hmhmh kluci ......... aje to to aji prvdivý, jaště jsem nepotkana nenadrženýho kluka...... MYSLÁ¨ÍM ŽE ŽÁDNÁ Holka nikoho takovýho nepotkala.....
Bill talent je nejlepší !..příznivci klidně napište na icq at už jsi kluk nebo holka.A správcovi vzkazuju aby od nich přidal text a videoklip od songu fallen leaves a nejen to !!!!!!!!!!!!!
mp3 a videoklipy přidávám pouze, prot chcete li přidat hudbu vaší skupiny napište mi na jersywoo[at]gmail.com
Ahoj všem, prosím může mi někdo poradit jak sem přidat mp3ky a klip skupiny? Není zastupovaná OSA ani Intergramem. Prosím písněte mi kdyžtak na mail, díky moc za jakýkoli info!!!
prosim pošlete mi na mail nějaký nice ploužáčky:)..děkujůů:-*..papa
jestli je zde nekde admin tohoto serveru necht se prosim ozve na uvedený Email jedna se o reklamu v radiu. dik
nas web je zde www.clubradio.wz.cz
posli mi prosim na mail písnicku : Pavol Habera - Potrebujem na Teba. Dííík!!!
no spivam krasne ja sem king mitik brifink bejsforik tak cau louci se Chinasi VEDOUCI! TAK CAI LIDI!