Předchozí 1 2 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Další
prosím nemáte někdo písničku od čejkabandu jednou je málo (večerníček)
pokračování: jmenuje anglický originál a kdo ho zpívá... Předem moc děkuju za odpovědˇ, kterou posílejte, prosím, na email... P.S.:Není to písnička: Jen jeden, jen jeden si moh by mě vzít do dlaní...
Lidičky, potřebuju strašně moc pomoct..... Potřebuju zjistit , ve které písničce ilony Czákové se objevují slova "vzít do dlaní" (mělo by to být v refrénu a je to rytmická písnička, ne žádnej umíráček...) No a následně potřebuju zjistit, jak se
hele lidi nemate nekdo prosim od tří sester skladbu večerníček nebo vendu nebo treba neco jinyh kdystak se ozvete na meil diky
mate nekdo CD marpo?shanim to vsude a nikdo to nema:(pjosim ozvete se mi
moc sháním mp3 písničky chválůím tě země má od Svěráka a Uhlíře. Nevíte někdo kde to sehnat? Díky.
kdyby ste měli nějakou dobrou písničku nebo známou melodii pošlete mi jí pls! PAK SI MŮŽEM I POKECAT jestli bude někdo chtít díky
Sedim doma. Přesněji řečeno sedim ve svém pokoji a poslochám zhluk zvuků, za který
by mě za inkvizice upálily a který ani dneska nedokáže většina lidí poslouchat. Ríká
se mu dramce (Drumm and bass). Né že bych ho poslouchal nějak často, ale tenhle kous
pls.pls..lidičky...kde se da stahnout pisnicka Jarošovsky pivovar???...pls..dyztak pošlete odkaz:D :D :D :D:.....
chtela bych poslat nejake pisnicky od petra kolare
Nevite nahodou nekdo, kdo zpiva pisen, ze ktere si pomatuji jen jednu vetu, a to:Vceras byla kocka a dnes si jen pes. Diky
Nemate nekdo mp3 sto zvirat-nikdy nic nebylo?? poslete mi ji kdyztak na mail.. diky
Prosíííím, pošlete mi někdo song Dva skřítci z filmu Cesta z města? Nemůžu to nikde sehnat.... Moc děkuju
scháním mp3-dva skřítci jdou lesem a ajjaj jupi,prosím pošlete mí jí na email